CV storing in Hoofddorp?

Wordt het water maar niet warm? Zit u in een koude woonkamer, of wordt de radiator juist ontzettend heet? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een CV storing. In sommige gevallen is dat zelf eenvoudig te verhelpen. Het resetten van het toestel kan dan voldoende zijn om het apparaat weer zoals gewenst te laten functioneren. Ook het bijvullen van het water kan geregeld de problemen verhelpen. Bieden deze suggesties geen oplossing? Dan is het tijd om er een professional bij te halen. In de regio Hoofddorp kunt u hiervoor terecht bij Spoedservice NoordHolland v.o.f.. Onze deskundige medewerkers helpen u graag wanneer u met een CV storing kampt.

Ketel uitgevallen?

Wanneer uw ketel niet werkt zoals het hoort, wilt u snel van de problemen worden verlost. U kunt dan altijd een beroep doen op de monteurs van ons bedrijf. We lossen storingen van de volgende merken voor u op:

Heeft u een ketel van een ander merk en kampt u met een storing? In veel gevallen kunnen we u dan ook van dienst zijn. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Neem contact op

Is uw CV uitgevallen en zoekt u een monteur voor een snelle oplossing? Schakel dan onze vakmannen in. Voor spoedgevallen kunt u ons het best bereiken op het nummer 023 - 799 04 88. Daarop zijn we namelijk 24/7 bereikbaar, zodat we snel een medewerker naar u toe kunnen sturen. Heeft u een minder dringende vraag? Dan kunt u ook het online formulier invullen. Bij CV storing in Hoofddorp en omstreken kunt u op ons rekenen!