Oplossen CV lekkage in Hoofddorp

Lijkt de druk van uw centrale verwarming met regelmaat lager dan gewenst te zijn? Zijn er vochtplekken ontstaan rond radiatoren of cv ketel? Een veel voorkomende oorzaak van deze problemen is een cv lekkage.

Een lek in de cv kan het systeem beschadigen en kan u op kosten jagen door overmatig bijstoken. Verloren stookrendement door lekkage kan u behoorlijk op kosten jagen. Wees daarom op tijd met handelen als u vermoedt dat uw cv lekt.

Een professionele cv installateur is in staat om eventuele gebreken te herkennen. In Hoofddorp en omstreken is Spoedservice Verwarming de aangewezen partij om u met al haar kennis en vaardigheden van dienst te zijn. We controleren uw systeem en waar we een cv lekkage vinden, herstellen we deze voor u.

Snelle hulp bij lekkage CV ketel

Een lekkende cv ketel is een probleem dat snel opgelost moet worden. Opsporen van de precieze locatie en de oorzaak van de lekkage kan niet altijd even makkelijk zijn. Vochtplekken en roest kunnen een mogelijke oorzaak zijn, maar ook bijvoorbeeld prolemen in het expansievat.

Voor noodgevallen bij cv lekkages is onze spoedservice bij uitstek geschikt. Dag en nacht kunt u ons bereiken op nummer 020 - 213 60 35. Wij helpen u graag van uw vervelende cv lekkage af in Hoofddorp en omgeving!