Installatie van uw HR ketel

Bent u toe aan nieuwe verwarming in Hoofddorp of omgeving? Wij geven u graag advies. Een veel gekozen ketel is de HR ketel. Met een HR ketel kunt u besparen op uw stookkosten. Een HR ketel (hoog rendement) gebruikt namelijk alle warmte die ontstaat uit de waterdamp. Dit in tegenstelling tot andere ketels, waarbij een deel van de warmte (en dus energie) verloren gaat. Ons bedrijf is gespecialiseerd in duurzame en zuinige verwarmingsinstallaties. Wij hebben ruime keus op het gebied van CV installaties.

Niet alleen voor een HR ketel kunt u bij ons terecht, maar ook voor veel andere CV ketels. Op deze manier helpen wij onze klanten veel geld te besparen door een vermindering van de stookkosten! Dit is bovendien ook nog eens goed voor het milieu, want minder stoken betekent minder uitstoot van schadelijke stoffen. Wilt u hier meer over weten, of wilt u meer weten over een HR ketel? Wij adviseren u graag over het CV systeem dat geschikt is voor uw woning en uw gezinssituatie in de regio Hoofddorp.

Neem contact op

Woont u in Hoofddorp of omgeving en wilt u een HR ketel laten installeren? U kunt voor vragen en informatie altijd bij ons terecht. Vul het online formulier in, of bereik ons telefonisch op het nummer 020 - 213 60 35. We zijn u met plezier van dienst!