Vloerverwarming aansluiten in Hoofddorp

Op zoek naar een vloerverwarming specialist in de regio Hoofddorp? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want Spoedservice NoordHolland v.o.f. is u met plezier van dienst. We vertellen u graag wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Vloerverwarming plaatsen

De installatie van vloerverwarming is een klus die zeer nauw luistert. Kies daarom voor kwaliteit en ga er niet zelf mee aan de slag als u geen zeer handige klusser bent. Anders is de kans groot dat u bijvoorbeeld de kamers niet optimaal verwarmt, of dat u voor een verwarmingssysteem kiest dat niet helemaal aansluit op uw woonsituatie. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op.

Onderhoud en reparatie

Heeft u al vloerverwarming in huis, maar is deze aan onderhoud toe? Ook hiervoor kunt u bij onze specialisten terecht. We kunnen de verwarming bijvoorbeeld ontluchten en doorspoelen. Wordt de vloerverwarming niet warm of lekkage? Voor reparatiewerkzaamheden zijn we u tevens met plezier van dienst.

Meer weten over de vele mogelijkheden? Of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het online formulier in, of bel ons op het nummer 023 - 799 04 88. Daarop zijn we in spoedgevallen zelfs 24/7 bereikbaar! We staan in Hoofddorp en omstreken voor u klaar.